Nieuws

Home > Nieuws

Nieuws

 • Zomervakantie Wetterstins

  Van 6 juli t/m 2 augustus is het zomervakantie bij De Wetterstins. Naast de aangepaste openingstijden versoepelen we ook een aantal maatregelen tegen het coronavirus. Lees het op deze pagina.

  Lees verder
 • Zomervakantie De Sawn Doarpen

  Van 6 juli t/m 16 augustus is het zomervakantie bij De Sawn Doarpen. Naast de aangepaste openingstijden versoepelen we ook een aantal maatregelen tegen het coronavirus. Lees het op deze pagina.

  Lees verder
 • De Wetterstins weer stap-voor-stap open

  We zijn blij dat we vanaf maandag 18 mei weer opengaan en kunnen niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen. De opening vraagt veel voorbereiding en aanpassingen voor het zwembad en het personeel. Daarom kunnen we ook niet direct alle activiteiten en faciliteiten aanbieden zoals u van ons gewend bent. Op deze pagina vindt u alle informatie over de stapsgewijze heropening van De Wetterstins.

  Lees verder
 • Zwembad De Sawn Doarpen opent op maandag 1 juni

  We zijn blij dat we weer open kunnen! Dit seizoen wordt een ander seizoen dan u van ons gewend bent. Met verschillende aanpassingen en duidelijke richtlijnen hopen we toch dat we iedereen een prettig zwemseizoen kunnen bieden. We houden altijd de richtlijnen en de regelgeving vanuit de overheid in de gaten. Dat kan dus ook betekenen dat sommige beslissingen in de toekomst teruggedraaid worden. We hopen dat u hier begrip voor heeft. Hier leest u alle informatie die u moet weten over het zwemmen in zwembad De Sawn Doarpen.

  Lees verder
 • Zwembad De Wetterstins tot 20 mei gesloten

  In verband met aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt om zwembad De Wetterstins in Burgum tot 20 mei te sluiten.

  Lees verder
 • Hoe zit met de zwemabonnementen nu het zwembad gesloten is?

  Nu het zwembad gesloten is zijn er abonnementhouders die helaas geen gebruik kunnen maken van hun abonnement. Bij ons kunt u twee soorten abonnementen afsluiten: maandabonnementen en zwemlesabonnementen. Voor beide abonnementsoorten willen wij u de volgende oplossing aanbieden:

  Lees verder
 • Zwembad de Wetterstins op 15 april in de middag gesloten

  Woensdag 15 april is het zwembad tot 13:00 uur geopend.

  Lees verder
 • Vrolijk Voorjaar in de Wetterstins met spetterend programma!

  Het wordt alweer wat langer licht en je hoort voorzichtig steeds wat meer vogeltjes fluiten. Dat kan maar één ding betekenen: voorjaar! Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om een prachtig programma samen te stellen voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'persluchtduiken'? Ontdek hoe het is om onderwater te kunnen ademen. Lees snel verder om het programma te zien. Onderaan de pagina vind je de flyer met de openingstijden.

  Lees verder
 • Kerstvakantie in de Wetterstins met volop activiteiten!

  Terwijl het buiten guur en koud is, is het bij ons binnen warm en gezellig in de kerstvakantie. Ook dit jaar staan er weer verschillende activiteiten op het programma.

  Lees verder
 • Wijziging tarieven per 1 januari 2020

  Vanaf januari 2020 worden enkele tarieven gewijzigd (fase 2). Het gaat om onderstaande abonnementen:

  Lees verder
 • De Wetterstins | Volg de zwemlessen van uw kind via het leerlingvolgsysteem

  Zit uw zoon of dochter bij ons op zwemles? Dan kunt u vanaf nu zijn of haar resultaten volgen via ons ‘leerlingvolgsysteem’.

  Lees verder
 • De Wetterstins | Nieuwe aquasport: aquabootcamp

  Aquabootcamp is een sport die is overgewaaid vanuit Amerika. Het is gericht op de actieve sporter die van uitdaging houdt. Door een zeer afwisselend programma wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie. Hierbij wordt duur- en intervaltraining gecombineerd met krachtoefeningen om de spieren te versterken. Houd jij van een pittige en fanatieke workout? Dan is dit iets voor jou!

  Lees verder
 • De Wetterstins | Wijziging abonnementen en tarieven 2019/2020

  Na een periode van 5 jaar gaan per 1 januari enkele tarieven en abonnementen binnen zwembad de Wetterstins veranderen. Het college heeft de nieuwe tarieven vastgesteld voor 2019 en 2020.

  Wat betekent dit voor u?

  Lees verder
Archief

delen