De Sawn Doarpen | Het zwembad is weer open! Bekijk alle activiteiten

Home > Nieuws > De Sawn Doarpen | Het zwembad is weer open! Bekijk alle activiteiten

De Sawn Doarpen | Het zwembad is weer open! Bekijk alle activiteiten

Zaterdag 27 april om 10.00 uur gaat het openluchtzwembad in Gytsjerk weer open! Tijdens deze openingsdag is de toegang gratis. Het zwemseizoen start op zaterdag 27 april en eindigt op vrijdag 6 september.

Activiteiten

De hele zomer door worden er leuke activiteiten georganiseerd:

Zaterdag 27 april – opening van het zwembad

Zaterdag 27 april wordt het zwembad feestelijk geopend om 10.00 uur. De toegang is deze dag gratis! In het water ligt een grote opblaasbare octopus. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom klimmen, springen of glijden!

4 juni t/m 7 juni – Swim en Fun

Een week vol leuke activiteiten in het zwembad of op de zonneweide. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing. We sluiten de ‘Swim en Fun’week af met een disco op vrijdag 7 juni.

18 juni t/m 21 juni – Zwem4daagse

Kom elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur 10, 20 of 40 baantjes zwemmen tijdens de zwemvierdaagse. Deze avonden is het zwembad gesloten voor recreatief zwemmen.

Vrijdag 28 juni – Poddeloop

De Poddeloop eindigt ook dit jaar weer in de Sawn Doarpen. Na de finish van de avondwandeldriedaagse mogen alle deelnemers tot 21.00 uur gratis zwemmen.

Vrijdag 12 juli – Dauwzwemmen

Om 6.00 uur ’s ochtends ben je welkom in het zwembad voor de tweede editie van het dauwzwemmen. Na afloop kun je genieten van een heerlijk ontbijt verzorgd door stichting SWIMM.

Woensdag 17 juli – Buikglijden

Ook dit jaar mag het buikglijden natuurlijk niet op het programma ontbreken. Om 13.30 uur start deze activiteit op de zonneweide.

Vrijdag 6 september – Ontbijtzwemmen

Op de laatste dag van het zwemseizoen kun je vanaf 7.00 uur meedoen aan ochtendgymnastiek. Daarna staar er een lekker ontbijt klaar.

delen