De Wetterstins - Ga LOS op maandag!

Home > Nieuws > De Wetterstins - Ga LOS op maandag!

De Wetterstins - Ga LOS op maandag!

Dit item is verlopen op 31-03-2019.

Heb jij niets te doen op maandagmiddag? Je hoeft je niet te vervelen! Elke maandag van 15.00 tot 16.30 uur organiseert het zwembad de Wetterstins leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Wat gaan we doen?

Alle kinderen die een zwemdiploma hebben kunnen onder begeleiding leuke dingen in het zwembad komen doen. LOS staat namelijk voor Leren, Ontspannen en Sport&Spel. Elke maand is er een thema waaraan leuke activiteiten gekoppeld worden. Zo leren kinderen bijvoorbeeld snorkelen of wedstrijdzwemmen. Daarnaast worden er spellen georganiseerd. Ontspannen betekent dat kinderen zelf mogen bepalen waar zij die middag zin in hebben. De lessen en de spellen worden aangeboden en kinderen kunnen daar bij aansluiten wanneer zij dat willen. Tijdens LOS op maandag is er badpersoneel aanwezig is en krijgen de kinderen fruit en drinken.

Thema’s

Elke maand is er een nieuw thema. Volgende maanden is het thema: 

  • Februari - survival
  • Maart - onderwaterspelen

De laatste maandag van de maand sluiten we af met discozwemmen!

Tijdstip

Kinderen kunnen vanaf 15.00 uur binnenkomen om mee te doen aan LOS op maandag. Het programma duurt tot en met 16.30 uur. Of je nu om 15.00 uur of om 15.30 uur binnen bent, dat maakt niet uit. Meedoen kan altijd.

Tarieven

LOS op maandag is voor iedereen met een zwemdiploma.  Meedoen kost €2,50 per persoon.

delen